happyfittoiniverden

I am Back med en liten oppdatering :)

 • Publisert: 16.06.2017, 21:40
 • Kategori: SPONSORER OG TRENINGSMOTE
 • Hei på dere Kjære lesere :) 

   

  Jeg har ikke blogget siden i januar , har rett og slett ikke hatt energi til det .. men tenkte jeg skal begynne så smått igjen nå :)   Jeg vil da feire mitt første blogginnlegg på lenge,  med å dele noen nye ting som har skjedd siste tiden :) Dette blir et lite innlegg , men det vil komme flere lengre etterhvert :) 

   

  Siden sistjeg  blogget har jeg valgt å avslutte mitt samarbeid med We Are Fit  . Da jeg gjorde dette fikk jeg mange forespørsler om nye samarbeid temmelig raskt ... Jeg ble helt sjokkert og veldig ydmyk over at så mange har lagt merke til meg og ønsket å ha meg med på laget :)  jeg brukte tiden på å tenke litt , og fikk teste produkter og tok valget mitt utifra de jeg går god for og som jeg er stolt av å representere . Disse bedriftene tar så godt vare på meg og jeg føler meg så bra med og i deres produkter. 

   

  Det er i dag pr dags dato disse jeg har ett samarbeid med Og dere kan trykke på navnene så kommer dere direkte til shoppen deres :) Jeg legger å ved rabattkoder dere kan bruke når som helst og så ofte dere ønsker :) 

   

  - Nortix.no  Rabattkode : Happyfit gir 20% 

   

  Her ser dere nyhet som kommer inn hos nortix og den slår Nocco rett i bakken :) 

   

  Nortix er en nettbutikk som har alt du trenger innen trening , og de er fantastiske på å ta inn gode velsmakende produkter som jeg bare elsker !! og merker av GOD kvalitet :)  Super service og mega rask levering  :)    

  - Barasportswear.com Rabattkode : Happyfit20 gir 20 % 

  Her ser dere nyeste tights fra Barasportswear og jeg elsker klærne .. så gode og flott hold noe vi alle leter etter :) 

   

  Bara er et Nord Norskt merke som er ganske så ferskt , designene er inspiret fra naturen rundt oss og det var noe jeg falt for med engang siden jeg elsker natur og alle fargene alle årstidene bringer med seg !! Disse klærne er virkelig fantastiske :) 

  SONY DSC

   

  - Vitaliberata Norge ( Hexasho.no )  Rabattkode : Toini20 Gir 20 % på alt av selvbruning og denne gjelder kun tom søndag denne helgen , så her gjelder det å være raske :) 

  Dette er desidert den BESTE selvbruningen jeg har prøvd og Her er mine favoritter :)  Den smitter ikke av på klærne, lett å påføre jevnt ( mousse ) , gir en fin farge som varer lenge , lukter lite og detter av jevnt på kroppen , ikke noe å tenke på engang .. løp å kjøp :)    

   

  Jeg er så glad og takknemlig og stolt over å representere disse firmaene ! Jeg går virkelig god for deres produkter og det er av beste kvalitet :) 

  Lurer dere på noe ang produktene så ikke nøl med å spørre meg :) 

   

  Ønsker dere alle en gooood helg og nyt den masse :)  nå kan dere shoppe også :) 

   

  Jeg er mest aktiv på min instagram konto , der legger jeg ut alle tilbud og nyheter :) 

   

  dere kan sjekke den ut HER :) 

   

  Klem fra meg <3 

   

  #spons #blogg #blogger #blogginnlegg #jenter #selvbruning #trening #sportsklær #sporty #treningsblogg #treningsblogger #inspirasjon #reklame #kosttilskudd #fitness #helg #inspo #sponsor #shopping #beauty #skjønnhet #hudpleie #brunutensol #bloggoppdatering #aktivejenter #skjønnhetspleie #styrketrening #brun #sommer #sol

   

   

 • Publisert: 16.06.2017, 21:40
 • Kategori: SPONSORER OG TRENINGSMOTE
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  Monica :)

  17.06.2017 kl.00:21

  Velkommen tilbake <3

  Gleder meg til mere oppdatering på bloggen din :D

  happyfittoiniverden

  08.07.2017 kl.13:39

  Monica: Tusen takk :) det blir ikke så ofte men .. hehe.. men skal da få klemt inn litt innimellom :)

  Skriv en ny kommentar

  hits