happyfittoiniverden

Det å føle seg trodd da man sier man har det vondt betyr så mye for den som lider !

 • Publisert: 05.01.2017, 12:35
 • Kategori: Angst
 • Hei på dere :) 

   

  Jeg får ofte høre at folk ikke tror jeg kan ha sosial angst siden jeg deler bilder av meg selv og blogger om meg selv..   Da vet dere ikke hva sosial angst er for noe. Den kan opptre forskjellig på oss mennesker og i mitt tilfelle er det i det virkelige liv som er skummelt.. det å sitte i et rom med masse mennesker, det å gå gjennom byen med masse folk . Noen tror ikke på at jeg kan ha det siden jeg legger ut bilder og deler om livet mitt på sosiale media. 

  For meg er det helt ufarlig , jeg slipper å stå ansikt til ansikt med noen å fortelle det jeg deler .. jeg sitter helt alene og skriver eller deler ett bilde . Jeg skulle ønske alle var litt flinkere til å tro på noen da de forteller om noe de sliter med. Ikke sitte å finne grunner til at de ikke tror det er tilfelle..  jeg ville aldri sagt jeg sliter med noe for moro skyld.. det er forferdelig vondt å ha det slik som jeg kan ha det til tider . Det å være livredd for personal møter pga da sitter man mange i et rom , jeg kjenner hjerte mitt begynner å banke raskere og raskere, svetten siler nedover ryggen min og jeg blir litt svimmel  og nummen i kroppen .. jeg får helt panikk av tanken .. det er slik min sosiale angst er !!  Du kan jo tenke det selv.. alle er vi tøffe på avstand, det å legge ut noe på facebook og sitte bak en skjerm er ikke skummelt.. og det samme gjelder meg .. det er ikke skummelt å sitte bak en skjerm å dele dette her. Men da jeg skal fortelle det ansikt til ansikt stokker ordene seg . Jeg gruer meg til de dagene jeg har lang vakt på jobb hvor jeg er sistemann hjem.. da må jeg ha rapport på et lite trangt rom uten vinduer . Jeg sitter der å kjenner jeg stokker ord og ser dobbelt pga jeg er så redd.. Jeg hater å ha rapport på jobb, hvor jeg skal være midtpunktet som står der å forteller om dagen til pasientene. Det verste er da jeg må lese hva andre har skrevet , da stokker det seg ekstra mye . men da jeg kan fortelle om feks mine pasienter så går det veldig bra pga deres dag kan jeg i hodet . Tankene som strømmer gjennom hodet mitt er at de tror sikkert jeg ikke kan lese, eller at jeg har dysleksi.. for jeg blir så redd i denne settingen at jeg skjelver og blir helt varm .. mens jeg skal lese opp det som står på arket så tenker jeg samtidig på " ser de jeg sliter " tenker de herregud kan hun ikke lese eller " Hva er det med henne " .. og dette hjelper jo ikke akkurat på da .. da blir jeg bare mer og mer nervøs!! Jeg har gode kollegaer.. men det er disse tankene jeg får allikevel .. vet at mine kollegaer ikke tenker slik om meg ..men allikevel er det slik jeg tenker .  

   

  Det jeg vil ha frem med dette innlegget er at Slutt å tro dere vet  .. slutt å tro , dere skal VITE !! det er så mange der ute som ser friske og glade ut men som sliter.. så vær så snill ta mer hensyn til de rundt dere og spør heller den det gjelder <3 Vis omtanke og empati .. prøv å vise forståelse !! Det hadde vært så godt å få en klapp på skuldra innimellom og at noen spør går det bra med deg ?? eller er det greit for deg dette Toini ?? til de som vet om min situasjon så er det godt å føle seg trodd .. om man ikke forstår helt sykdommen så lat som du prøver da i det minste :) Jeg forventer ikke at noen skal skjønne dette.. men bare det å vite at man har noen som er der og gir deg en klem hjelper masse !! jeg er ei klemme jente , og jeg klemmer og stryker alle på skuldren .. hehe.. noen tror sikkert jeg er litt koko.. men jeg liker å vise omsorg ved berøring. Og det kan bety så mye for noen .. det å smile til noen på gata kan bety mye for den .. tenk mer på de rundt dere og ikke døm !! det er fort gjort å dømme, desverre har vi alle litt slik i oss.. det er menneskelig.. men hold det for deg selv da eller snakk med den dere tenker noe om så får dere mest sannsynlig en god forklaring :) 

  Ønsker dere alle en herlig dag :) Nå er det et nytt år med masse nye gode opplevelser , velg din egen lykke !! for du er den som har makten over din lykke :) 

  Til dere som vil lese flere innlegg om min angst kan trykke HER  , bla dere til ende på siden så kommer dere til første innlegg :) 

   

  Tusen takk til dere som leser og deler mine innlegg <3 det er viktig for de som sliter å se at de er ikke alene :) 

   

  Klem fra meg :)

   

  En liten sang til dere fra meg <3  Lim inn denne der dere skriver internett adresse osv.. :)

   https://youtu.be/pFjryf8zH_M

  Sangen heter : 

  X Ambassadors "Unsteady" (Erich Lee Gravity Remix)

   

   Jeg er også på instagram : Happyfit_toini 

   

  #Angst #depresjon #tanker #hverdag #helse #psykiskhelse #psyke #psykisk #psykolog #sykepleier #blogg #blogginnlegg #blogger #omsorg #empati #godhet #kamp #styrke #hensyn #helsefagarbeider #helsefag #sterk 

 • Publisert: 05.01.2017, 12:35
 • Kategori: Angst
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Anne

  05.01.2017 kl.14:27

  Stolt av deg toini.du er virkelig ei tøff dame du❤

  happyfittoiniverden

  05.01.2017 kl.19:34

  Anne: Tusen takk kjære deg , så fint sagt <3 Jeg vet nå ikke om jeg er tøff.. men gjør så godt jeg kan :)

  Anita

  05.01.2017 kl.19:23

  Tøffe gode deg ❤️

  Jeg VET og jeg ser og hører og syntes du er fantastisk ❤️

  Respekt til deg 🙌🏻❤️

  happyfittoiniverden

  05.01.2017 kl.19:34

  Anita: Tusen tusen takk Anita <3 det betyr mye for meg .. og jeg vet du vet <3

  Takk for alt du sier og gjør i min hverdag :)

  Skriv en ny kommentar

  hits