happyfittoiniverden

Helt betatt av disse klærne !!

 • Publisert: 21.11.2016, 09:46
 • Kategori: SPONSORER OG TRENINGSMOTE
 • God morgen kjære lesere :) 

   

  Det har faktisk mye å si åssen man føler seg på trening, og da har klærne mye med det å gjøre.. har du på deg klær som definerer deg og hva du liker så føler du deg så bra på trening !! jeg snakker hvertfall for meg selv da jeg sier at  det betyr mye for meg at klærne sitter godt og slik jeg ønsker :)

  Jeg er som dere vet så heldig å får være ambassadør for Bodyshapes.no/wearefit.no :)  Denne rollen fikk jeg pga mine bilder og min instagram konto som dere kan finne HER  :) det er så gøy og spennende å kunne få være med på dette ! 

  Jeg får ikke sagt hvor fine disse klærne er , og hvor gode de er å ha på !! De er høye i livet, kule design, fargerike, holdbare, herlig å ha på .. ja hva mer kan man ønske da ?? jeg har ventet så spent på den nye kolleksjonen til we are fit og endelig har det kommet noen nyheter , men det vil komme flere utover vinteren :) for å ikke snakke om til våren , da kommer det så mye kult at jeg sitter nesten å hopper her jeg skriver !! jeg legger ved noen bilder av alle klærne som jeg har valgt ut i min spons pakke :)  jeg er så ufattelig fornøyd og går nesten bare i disse klærne ;) 

   

  Dere kan bruke Rabattkode : TOINI  når dere handler hos BODYSHAPES.NO  , DA VIL DERE FÅR 20 % Avslag på alle varer :) 

   

  Denne jakken kan brukes til hverdags også til en kul jeans feks :) utrolig kule detaljer på den , og den ombre looken på tightsen er også såååå fiiin :)   Jeg elsker blomster , og dette setter er så sykt fint !! 
   

  Dere finner disse sykt flotte nyhetene i nettbutikken til Bodyshapes.no nå :) Og det er matchende sports topper til alle settene :) 

  Nå er det super tilbud hele uka i hele nettbutikken , så nå er det perfekt tid å ta julegave handelen :) 

   

  Ønsker dere en herlig Mandag og husk dere er best !! 

   

  Følg meg gjerne på instagram :  HER  :) 

   

  stor klem fra meg :) 

   

  #trene #mote #fashion #treningsklær #styrketrening #fitness #blogg #blogger #blogginnlegg #moteblogg #trening #treningsblogg #motivasjon #kropp #jentersomløfter #bodyshapes #wearefit #fit

   

 • Publisert: 21.11.2016, 09:46
 • Kategori: SPONSORER OG TRENINGSMOTE
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits