happyfittoiniverden

Beste servicen får du her !!

 • Publisert: 29.07.2016, 13:22
 • Kategori: SPONSORER OG TRENINGSMOTE
 • Hei på dere lesere :)

   

  Jeg vil i dag skrive ett lite innlegg til ære for en nettbutikk som begynte i det små og som har jobbet seg oppover til å skaffe seg masse faste fornøyde kunder ! Jeg har jobbet i mange år i service yrke da jeg hadde avbrekk fra helsesektoren. Noe jeg setter stor pris på er god service , og det er det ikke alle som vet hvordan de gir det synes jeg ! Men Fightit.no er fantastisk på service og alt som er ! Pakkene sendes raskt ut fra lager , de som driver butikken er blide og meget service innstilte.. svarer på alle spm du måtte ha , og er meget imøtekommende . Dette er noe jeg synes er så viktig skal man ha butikk, og det er enda viktigere da man ikke får gitt servicen face to face, men via nett og her scorer de full pott ! ! Fra dag en har de svart meg på mine spm, de har sendt ut varene raskere enn lynet !! Jeg anbefaler alle å ta en titt innom deres nettbutikk ! De har masse gode produkter til fine priser og har ofte kampanjer med enda bedre priser !  

   

  Det finnes ikke noe mer irriterende enn nettbutikker som aldri svarer på mailer om retur, bytte eller generelle spm . jeg blir hvertfall meget frustrert da jeg ikke får noe som helst respons på flere uker og må purre på de x antall ganger , dette slipper du Hos Fightit.no , der får du rask service på alle måter ! Og de er meget behjelpelige med det du måtte lure på ! Ta en tur innom de da vel ?? HER  :)

   

  De Fører merker som disse innen treningsklær :

  -We are fit

  -Gavelo

  -Better Bodies

  -Body Engineers

  -Ronisch

  - Skins

  De har også godt utvalg av kosttilskudd og Helsekost :)

  Jeg bestilte meg denne fantastiske nyheten fra Body Engineers og bare elsker den !! Den sitter knall fint på og sklir ikke ned !! Denne er bare ett must have i treningsklær skapet :) hihi.. fikk den i postkassen dagen etter jeg bestilte  :) 

  Dere finner den HER ;)

  Følg Fightit.no på instagram for masse tilbud og slipp av nyheter HER :)

   Ha en riktig god helg alle sammen :) 

  #trening #trene #treningsklær #mote #fit #Fitness #fitnessblogger #treningsblogger #muskler #inspirasjon #motivasjon #Stryketrening #styrke #moteblogg #blogg #blogginnlegg #treningsmotivasjon #treningsblogg #hverdag #sommer #freshpåtrening #sprek #aktiv

   

   

 • Publisert: 29.07.2016, 13:22
 • Kategori: SPONSORER OG TRENINGSMOTE
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits