happyfittoiniverden

Elsker treningsklær :)))

 • Publisert: 31.05.2016, 08:23
 • Kategori: SPONSORER OG TRENINGSMOTE
 • Noe som ikke kommer som et sjokk er at JAAA jeg elsker treningsklær :)hihi.. jeg går vel egentlig bare i treningsklær, sover nesten i det også ;) haha..

  Jeg er alltid på farten i en eller annen form for aktivitet og da kan man jo like gjerne bare gå i treningsklær støtt da , selv om jeg pynter meg innimellom med vanlig klær å da  ;)  Det å føle seg fin i det man trener i har faktisk mye å si , hvertfall for meg .. jeg liker at de er gode å ha på og at jeg føler meg fin .. det gjør så man får den lille ekstra selvtilliten om gjør at du gir jernet litt ekstra på trening ;) Jeg har lenge vært så søken etter riktig stoff, livhøyde og kule design. Det finnes jo så sinnsykt mye å velge mellom og hva skal man velge ?? jeg er ganske kresen på kvalitet og vil jo ha klær som holder noen vasker og at printet sitter på etter en vask ol. jeg skal nå vise dere mine top 5 favoritter fra mine sponsorer. Jeg er sponset av Ompu.com.

  Ompu.com er et svenskt merke som ikke har kommer for fullt ut på det norske markedet enda , men er virkelig på vei og jeg er så heldig som får være med å teste deres klær :) 

   

   

  Bilde 1 

  Dette er en av mine klare favoritter , jeg har den i rosa og gult som vist nedenfor . Men den finnes også i grå :) disse sitter godt på og stoffet har perfekt tykkelse og jeg elsker designet :)  jeg bruker xs men kan også bruke s i denne :)  vil si de er normale i str. 

  De sitter knallfint på stjerten å ;) hihi

  Bilde 2

  Dette er Trec girl som også er høye i livet og sitter kjempa fint på :) flere av mine følgere på instagram har handlet disse og er kjempe fornøyd!! jeg elsker tegnserie looken og at det selvsagt står i love squat på baken på den ene ;) digger alle disse tre designene og du finner de hos highwhey.no ( link under bioen min )  hihi.. de er litt store i str så ta gjerne en str mindre enn vanlig :)  
  Det var alle fem jeg elsker fra mine to sponsorer :)  Det kommer flere innlegg om treningsmote og mine meninger senere :) 

   

  Håper dere likte noen av disse ? 

  hvilken er deres favoritt ? 

   

  Ha en herlig dag alle sammen !! her skinner sola og jeg skal ut åå gå morgen cardio med Calix straks og så trene bein :)) 

  Følg meg gjerne på instagram : happyfit_toini

  stor klem fra meg :) 
   

  #trening #trecgirl #mote #inspirasjon #motivasjon #Sterkejenter #tights #fashion #tips #klær #aktivhverdag #fitness #blogg #instagram #moteblogg #styrketrening 

   

   

 • Publisert: 31.05.2016, 08:23
 • Kategori: SPONSORER OG TRENINGSMOTE
 • 12 kommentarer
 • 12 kommentarer

  malinmadeleine

  31.05.2016 kl.09:29

  Helt enig, ingenting er bedre å gå i enn treningsklær :). Og det har kommet så mange kule tights nå. Synes den på øverste på bilde 1 var super fin. Ellers digger jeg klærne fra Aim`n :D.

  Ha en fin fin dag :).

  happyfittoiniverden

  31.05.2016 kl.10:08

  malinmadeleine: ja jeg blir helt vill jeg :P hehe.. Aim`n har mange fine og friske farger :))

  Tusen tusen takk ! ha en herlig dag du også :))

  lisarorvik

  31.05.2016 kl.10:24

  Så mye fint :)

  happyfittoiniverden

  31.05.2016 kl.10:36

  lisarorvik: Tusen takk , du skulle bare visst hvor mye jeg har :P haha.. huff.. nesten en besettelse :)

  Monica :)

  31.05.2016 kl.16:11

  Ååh, jeg også elsker treningsklær 😀 Finnes ikke noe bedre å gå med enn det 😀

  happyfittoiniverden

  31.05.2016 kl.22:50

  Monica: hihi.. nei jeg vet :))

  idakverkild

  31.05.2016 kl.17:21

  Herregud, denne bloggen traff med skikkelig!! Jeg tror jammen du fikk den en ny følger, gitt! Leste testen i sidemenyen din, og med de sitatene du hadde sitert tenkte jeg "wow, dette er jo noe jeg kunne skrevet selv"!? Har akkurat samme tankegang som deg, er alltid smilende og glad og med MASSE positiv energi! Kult :-D Måtte lese innlegget der du skrev litt om deg selv også, og så utrooolig trist å lese at du ble mobbet.. Herregud slike trasige ting er noe av det værste jeg vet :-( Virkelig!

  Ellers, kjempekul blogg - kult om vi kan inspirere hverandre!! :-D Lurer på hvordan du fikk dine sponsorer? Jeg har nettopp startet og har ikke all verden til lesere, er de nøye på det? :-) Klem fra meg :-D

  happyfittoiniverden

  31.05.2016 kl.22:50

  idakverkild: ååå så gøy og koselig :) blir så glad da noen liker det jeg deler.. det setter jeg stor pris på :) det er så godt å ha masse god energi og være takknemlig og glad :) hihi.. kjempe fint å høre du også er glad og positiv . :)) fortsett med det :))

  Therese Birkeland

  31.05.2016 kl.18:13

  så mange stilige =)

  happyfittoiniverden

  31.05.2016 kl.22:49

  Therese Birkeland: Tusen tusen takk :) jeg elsker masse print :)

  STINE HAUGAN

  31.05.2016 kl.23:56

  Den gule var kjempe fin! Den må jeg skaffe meg :D

  happyfittoiniverden

  01.06.2016 kl.10:38

  STINE HAUGAN: gult er kult.. det er min favoritt også :)) hihi..

  Skriv en ny kommentar

  hits